PRINCE2-kurser som Adaptive Learning hos Metier

Ny digital læringsplatform for PRINCE2-kurser: Adaptive Learning i Area9 Rhapsode

Top-tunet læring i 4D! Lær Best Practice inden for projektledelse på den halve tid, med Adaptive Learning!

Vores arbejdstid skal være effektivt, vi skal udvikle vores kompetencer, men de færreste af os har tid til at rive flere dage ud af kalenderen for at sidde på skolebænken.

Derfor skal læring helst foregå digitalt og gerne på mobile enheder, så du kan uddanne dig, hvor og hvornår det passer ind i netop din hverdag. Og så skal læringen gerne tage højde for, hvordan netop du lærer bedst. Det stiller dog store krav til en digital platform om at simulere det enkelte individs kundskaber og måder at lære på.

I Metier udvikler vi nu adaptive learning inden for projektledelse, som ved hjælp af Artificial Intelligence løbende tilpasser læringen til den enkelte kursist. Og så kan du tage din læring med på farten, da den også er velegnet til mobile enheder. Det betyder, at vi gør dig kompetent i feltet på langt kortere tid end traditionel e-læring eller klasseundervisning.

PRINCE2 Foundation og Practitioner som Adaptive Learning

I et samarbejde med Area9 Lyceum har vi udviklet og netop lanceret vores første to e-læringskurser, PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner som online e-læring baseret på adaptiv læring.

Vores digitale læringsplatform adskiller sig markant fra andre traditionelle e-læringsplatforme, som ofte er opbygget lineært, og hvor alle kursister skal følge den samme struktur og dermed det samme indhold.

Area9 Rhapsode-læringsplatformen derimod er adaptiv. Det betyder, at den tilpasser det indhold, du får vist, til netop dit niveau, afhængigt af dine svar undervejs i modulerne. Den indbyggede AI-motor hjælper dig med at sikre du har forstået alt det nødvendige teoretiske stof og kommer igennem det hurtigere.

Disse digitale kurser tager højde for læring i 4 dimensioner: Din viden, dine færdigheder, dine karaktertræk og din måde at lære på. Slut med det samme kursus til alle. Dit kursus vil være markant anderledes end din kollegas, fordi vi mennesker er forskellige.

Få E-læring til kampagnepris

Lige nu og indtil den 2. januar 2020 kan du få vores PRINCE2 online e-læringskurser til kampagnepris. Faktisk giver vi dig 20% i julerabat på alle vores kurser i PRINCE2, SAFe® og Change Management. Tilmeld dig senest torsdag den 2. januar 2020.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kursist hos Metier!


Skrevet af Dörte Gagalon-Shaw

Dörte er ansvarlig for Kommunikation & Marketing og er leder for kursusafdelingen i Metier. For Dörte er gode relationer til kunder og partnere altafgørende for et troværdigt og langvarigt samarbejde.