Gratis e-bog: Det agile landkort: Få et overblik over agile metoder på team-, projekt- og enterprise-niveau

Det agile landskab | Gratis e-bog om agile metoder

Verden har altid forandret sig, men sjældent så hurtigt som nu. Den teknologiske udvikling kobler os sammen alle døgnets timer, og derfor har mange organisationer svært ved at planlægge og eksekvere opgaver på samme måde som tidligere.

Et stigende antal virksomheder har problemer med at udføre projektarbejde inden for rammerne af den velkendte vandfaldsmodel.

Krav om hurtige ændringer og løbende justeringer skaber behov for mere fleksible arbejdsgange. Derfor omstiller mange virksomheder deres udviklingsarbejde til agile metoder.

Agile omstilling: Hvor skal du starte?

Hvordan begynder du med agil omstilling? Det agile landskab kan være en jungle, hvis man ikke på forhånd kender mulighederne.


I denne e-bog giver min kollega Jonas Högstrand dig en oversigt over de mest udbredte agile tilgange, og hvilke målgrupper og opgaver de hver især egner sig bedst til.

Skrevet af Dörte Gagalon-Shaw

Dörte er ansvarlig for Kommunikation & Marketing og er leder for kursusafdelingen i Metier. For Dörte er gode relationer til kunder og partnere altafgørende for et troværdigt og langvarigt samarbejde.