Prøv onlinekurset PRINCE2 Agile® Practitioner gratis

Nu kan du få et indblik i, hvordan det er at tage et onlinekursus hos os. Prøv vores prisbelønnede e-læring i PRINCE2 Agile® gratis.

Alt, du skal gøre, er at registrere dig i formularen for neden. Så får du adgang til læringsportalen myMetier og kan prøve de to første lektioner i onlinekurset – helt gratis.

Registrér dig her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med E-Learning fra Metier får du

 • Adgang med det samme i 365 dage

  Hos os skal du ikke vente flere dage for at komme i gang med din e-læring. Så snart du har tilmeldt dig kurset, får du adgang til din e-læring. Og så kan du gennemgå forløbet, hvor og når det passer dig bedst. Du har adgang til din e-læring i 365 dage.

 • Adgang til 4 test-eksamener

  Du får adgang til fire testeksamener med uddybende forklaringer til hvert alternativ, inklusive henvisninger til PRINCE2-manualen. Tag dem, ligeså mange gange du vil, og se, hvor godt du er forberedt til eksamen.

 • Den rette læringsform til dig

  Vi har ikke bare optaget vores undervisning på video og kalder det for e-læring. I vores onlinekurser bliver du ført igennem stoffet vha. tekst og videoer, små quizzer og tjeklister til hver lektion, mulighed for at tage noter direkte i materialet og forskellige testeksamener.

 • Din egen personlige mentor

  Gennem hele forløbet har du mulighed for at sparre med din personlige en e-coach. Det er din online mentor, der giver dig faglig vejledning og svarer på praktiske spørgsmål.

Vælg mellem følgende onlinekurser

Hos Metier kan du vælge mellem nedenstående onlinekurser. Derudover tilbyder vi kurser i forandringsledelseScrumKanban og Scaled Agile Framework (SAFe®).

Hvorfor E-learning fra Metier?

 • 100% dansk eller engelsk | Alt inkluderet

  Tag din e-læring på dansk eller engelsk inkl. PRINCE2®-manual, testeksamener, e-coach og certificeringsgaranti.

 • Certificeringsgaranti

  Hos Metier får du certificeringsgaranti. Hvis du ikke består PRINCE2 Foundation i første forsøg, er det følgende forsøg gratis.

 • Prisbelønnet e-læring

  I konkurrence med over 250 kandidater har vores e-læring vundet flere international E-Learning Awards.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.