Prøv online E-Læring PRINCE2® Foundation gratis

Nu kan du få et indblik i, hvordan det er at tage et online e-læringskursus i PRINCE hos os – baseret på adaptiv læring . Prøv vores mest populære e-læring PRINCE2® Foundation gratis ved at registrere dig i formularen for neden.

Så giver vi dig adgang til vores digitale læringsplatform, Area9 Rhapsode, hvor du kan prøve de første to moduler i e-læringen – helt gratis.

Adaptive Learning hos Metier

I Metier har vi udviklet kurser i PRINCE som adaptiv læring, som ved hjælp af Artificial Intelligence løbende tilpasser læringen til den enkelte kursist. Og så kan du tage din læring med på farten, da den også er velegnet til mobile enheder.

Det betyder, at vi gør dig kompetent i feltet på langt kortere tid end traditionel e-læring eller klasseundervisning.

I et samarbejde med Area9 Lyceum tager vores digitale kurser nu højde for læring i 4 dimensioner: Din videndine færdighederdine karaktertræk og din måde at lære på. Slut med det samme kursus til alle. Dit kursus vil være markant anderledes end din kollegas, fordi vi mennesker er forskellige.

Registrér dig her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med E-Learning fra Metier får du

 • Adgang i 6 måneder

  Hos os får du adgang til din e-læring i 6 måneder. Så kan du gennemgå forløbet, hvor og når det passer dig bedst.

  Vores digitale læringsplatform giver dig også løbende mulighed for at genopfriske din viden fra enkelte områder, så du ikke glemmer noget, du allerede har lært.

 • Adgang til test-eksamener

  Du får adgang til de to officielle testeksamener med uddybende forklaringer til hvert alternativ, inklusive henvisninger til PRINCE2-manualen. Tag dem, ligeså mange gange du vil, og se, hvor godt du er forberedt til dine PRINCE2-eksamener.

 • Den rette læringsform til dig

  Vi har ikke bare optaget vores undervisning på video og kalder det for e-læring.

  Vores e-læring er ægte e-læring, som automatisk tilpasser sig din læringsstil, din viden, dine færdigheder og endda dine karaktertræk. Alt med fokus på, at du skal lære så meget som muligt så hurtigt som muligt.

 • Faglig sparring med en PRINCE2-instruktør

  Gennem hele forløbet har du mulighed for at booke dig ind til faglige sparringssessioner med din personlige PRINCE2-instruktør. For selvom e-læringen giver dig fleksibilitet, kan det være rart at vende stoffet med en fagperson.

Vælg mellem følgende online e-læringskurser

Hos Metier kan du vælge mellem nedenstående online e-læringskurser. Derudover tilbyder vi kurser i forandringsledelse og Scaled Agile Framework (SAFe®).

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.