prince2 agile ebog

GRATIS E-BOG | PRINCE2 AGILE®

Få et indblik i PRINCE2 Agile®-metoden og 5 gode råd til hurtigere og bedre output

Gratis e-bog om PRINCE2 Agile®

Måske kender du det:

Din organisation er vant til at køre projekter efter en traditionel projektledelsesmetode som fx PRINCE2®. I har udviklet et fælles PRINCE2®-sprog og har et solid fundament for at drive projekter.

Men I oplever måske også, at jeres projekter er for længe undervejs, at jeres time-to-market på nye produkter simpelthen er for lang, og at det produkt, projektet skulle levere, faktisk slet ikke var det, brugerne efterspurgte.

For at kunne konkurrere på jeres marked bliver I derfor nødt til at drive projekterne hurtigere og mere agilt og løbende sikre, at produkterne møder brugernes forventninger.

Men skal man så bare hælde PRINCE2®-babyen ud med badevandet og gå all in på agile metoder?

I denne gratis e-bog giver vi dig et indblik i PRINCE2 Agile®-metoden og 5 gode råd til, hvordan du kan få dine projekter til at levere hurtigere og bedre output.

Hent e-bogen her

Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde nedenstående formular, så kan du gratis downloade vores e-bog om at arbejde agilt med PRINCE2®.

Hold dig opdateret med Metiers nyhedsmail

I vores nyhedsmail giver vi dig:

  • Gratis e-bøger, artikler og andet projektviden
  • Nyheder fra projektverdenen
  • Invitationer til gratis seminarer, webinarer osv.
  • Gode tilbud på kurser i projekt- og forandringsledelse

Og bare rolig – vi spammer dig ikke. Vores nyhedsmail udkommer ca. hver anden måned, og så kan du til hver en tid afmelde dig igen.

Mere om PRINCE2 Agile® og agil projektledelse