• Gratis e-bog | Change Management

    Sådan får du succes med dine forandringsprojekter og realiserer den ønskede forretningsværdi

    Hent e-bogen her
    Agil transformation med Metier

Gratis e-bog om Change Management

Måske kender du det:

Din organisation har igangsat en række forretningsbegrundede projekter på baggrund af en dokumenteret business case, men alligevel er der usikkerhed om holdbarheden af de skitserede løsninger. Kan medarbejdere og kunder anvende dem efter hensigten? Måske afhænger de forventede resultater af adfærdsændringer, som ikke har været målbare i den indledende business case?

Selv med klar bevidsthed om den adfærd, der eksempelvis skal udvises, for at kunder eller medarbejdere anvender et nyt IT-system korrekt, kan projekterne blive en fiasko, hvis de relevante brugere ikke flyttes fra deres udgangspunkt.

Så hvis projekternes løsninger (output) ikke omsættes til ændret adfærd, opnår man heller ikke det ønskede udbytte.

I denne gratis e-bog giver vi fem gode råd til, hvordan man kan opnå bedre udbytte af sine projekter og forandringsinitiativer ved hjælp af Change Management-tilgangen til struktureret forandringsledelse.

Hent e-bogen her

Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde nedenstående formular, så kan du gratis downloade vores e-bog om Change Management.

Hold dig opdateret med Metiers nyhedsmail

I vores nyhedsmail giver vi dig:

  • Gratis e-bøger, artikler og andet projektviden
  • Nyheder fra projektverdenen
  • Invitationer til gratis seminarer, webinarer osv.
  • Gode tilbud på kurser i projekt- og forandringsledelse

Og bare rolig – vi spammer dig ikke. Vores nyhedsmail udkommer ca. hver anden måned, og så kan du til hver en tid afmelde dig igen.

Mere om Change Management