Gratis morgenmøde om IT Business Management og PPM på ServiceNow-platformen, 24. april 2019

Gratis morgenmøde: Projekt- og porteføljestyring på ServiceNow-platformen

Kom til gratis morgenmøde, og bliv klogere på IT Business Management på ServiceNow-platformen.

Vidste du, at ServiceNow også udbyder et modul til at styre din organisations projekter, programmer og jeres samlede porteføljer af udviklingsprojekter?

På dette gratis morgenmøde giver vi dig indblik i, hvordan I kan bruge Project Portfolio Management på ServiceNow-platformen til at afstemme jeres projekter med den overordnede forretningsstrategi, arbejde hurtigere og forbedre ressourceallokering til de enkelte projekter.

Når du har deltaget på seminaret, har du en god idé om, hvilke muligheder der findes i ServiceNow ITBM-modulen til understøttelse af:

  • Projekt- og Porteføljestyring (PPM)
  • Application Management
  • Resource Management

Få indblik i, hvilken værdi I kan skabe for hele organisationen ved at udnytte de data, I allerede har i ServiceNow, til også at understøtte effektiv projekt- og porteføljestyring

Endelig deler vi vores erfaringer med effektive PPM-implementeringer ved hjælp af Metiers velafprøvede Vision & Scope-koncept.

Skrevet af Dörte Gagalon-Shaw

Dörte er ansvarlig for Kommunikation & Marketing og er leder for kursusafdelingen i Metier. For Dörte er gode relationer til kunder og partnere altafgørende for et troværdigt og langvarigt samarbejde.

0 Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *