Hvad kan PRINCE2® egentlig bruges til?

Hvad PRINCE2® også kan bruges til

Hvad kan PRINCE2® egentlig bruges til? Svaret er: Rigtig mange ting, bl.a. til at skifte spor i sin karriere. Det er vores egen Annette Højen Sørensen et rigtig godt eksempel på.

Fra klassisk arkæolog til PRINCE2® underviser hos Metier.

På udgravning i Jordan fik Annette smag for projektledelse. En ph.d. og en postdoc gav yderligere erfaring, men det var først efter hun tog en certificering i PRINCE2 Foundation og Practitioner, at Annette fik banet sig en ny karrierevej uden for universitetsverdenen.

Nu underviser Annette for Metier – både i PRINCE2-certificeringskurser, men også i mere generelle kurser inden for projektledelse og risikostyring. Samtidig har hendes fortid som forsker og universitetsunderviser givet hende de helt rette forudsætninger til at udvikle læringsmateriale til både traditionelle kurser og digitale læringsløsninger.

Læs alt om Annettes vej til PRINCE2 og Metier hos Dansk Magisterforening, som netop har skrevet en artikel om Annettes karriereskift.

 

PRINCE2-kursusoversigt: Se alle Metiers kurser i PRINCE2 og PRINCE2 Agile

Skrevet af Dörte Gagalon-Shaw

Dörte er ansvarlig for Kommunikation & Marketing og er leder for kursusafdelingen i Metier. For Dörte er gode relationer til kunder og partnere altafgørende for et troværdigt og langvarigt samarbejde.