Kurser i Scaled Agile Framework

Mange etablerede virksomheder oplever et stigende pres for at forny sig og omstille sig til at arbejde mere agilt, hvis de vil bevare deres plads i et konkurrencepræget marked. Scaled Agile Framework giver en internationalt anerkendt metode til agil udvikling på virksomhedsniveau.

Hvad er SAFe? få en introduktion til dette rammeværk til at skalere den agile tilgang til hele organisationen-Metier

Agil program- og porteføljestyring

Mange virksomheder arbejder allerede med agile metoder som Scrum, Kanban eller XP – men kun i deres teams, som tilmed ofte har opbygget deres helt egen arbejdsmetode og kultur. Ofte opstår der problemer, når disse agile teams skal begynde at arbejde sammen på tværs af virksomhedens udviklingsprojekter. Det er her, SAFe®-metoden kommer ind.

SAFe® står for Scaled Agile Framework og er et anerkendt rammeværk for kollaborativ produktudvikling i store organisationer.

Hvorfor Scaled Agile Framework hos Metier?

Vi skaber sammenhæng mellem metoder og systemer

For at kunne vinde markedsandele og give kunderne de produkter, de gerne vil have, skal virksomheder være i stand til at udnytte de muligheder, der ligger i at arbejde agilt med Project & Portfolio Management.

I Metier hjælper vi med netop dette på to fronter:

  • Vi uddanner organisationens udviklingsteams i Scaled Agile Framework
  • Vi implementerer og rådgiver om systemer til projekt- og portføljestyring, der baserer sig på SAFe®-metoden

Med kompetenceudvikling og systemunderstøttelse med CA Agile Central eller ServiceNow kan I skabe sammenhæng mellem jeres agile udviklingsarbejde og virksomhedens vigtigste forretningsinitiativer. I kan sætte det agile mindset i virksomhedens centrum og opbygge en hurtig, responsiv og pålidelig motor til softwareudvikling.

Agil projekt- og porteføljestyring

SAFe® Scaled Agile Framework™  er et anerkendt rammeværk for kollaborativ produktudvikling i store organisationer.

På team-niveau bygger SAFe® på agile metoder som Scrum og XP, mens det overordnede porteføljeniveau i SAFe®-metoden trækker på tankegangene fra Lean og Kanban.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.