• Mennesker er projektorganisationens vigtigste aktiv

  Vi sikrer dig og din projektorganisation de rette kompetencer

  Se alle vores kursustitler
  Leading SAFe klassekursus hos Metier

Kurser og Uddannelser

I Metier har vi specialiseret os i at udvikle kurser og uddannelser til hele projektorganisationen – fra projektdeltager over projektleder til styregruppe. Vi giver dig certificeringer og kompetencer i projektledelse på åbne klassekurser, som 100% e-læring eller Blended Learning-forløb tilpasset din projektorganisation.

Og hos Metier kan du tage dine projektlederkompetencer til allerhøjeste niveau med vores Executive MBA in Project Management (EMBA), som er blevet internationalt anerkendt med en tredobbelt akkreditering.

Alle vores kurser og uddannelsesforløb baserer sig på internationalt anerkendte best practice-metoder som PRINCE2 kurser, SAFe®, Change Management og Agil ledelse med TEAL og Holacracy©,og vi skræddersyer gerne lukkede virksomhedskurser og -uddannelser til din organisations konkrete behov.

Kurser i projekt- og forandringsledelse

Til dig, der gerne vil udvide sine projektkompetencer – enten på klassekurser eller via 100% E-learning.

Skræddersyet uddannelse til din organisation

Til dig, der gerne vil have skræddersyet kurser og uddannelsesforløb til din projektorganisation.

Executive MBA in Project Management

Til dig, der leder eller gerne vil være leder af en projektorganisation og opnå en MBA med en “Triple Crown”-akkreditering.

Åbne kurser

Til dig, der gerne vil udvide sine kompetencer både traditionel og agil projektledelse.

I Metier Academy bestemmer du selv, hvordan du vil tage dit kursus. Derfor tilbyder vi flere af vores kurser både som traditionelle klassekurser og som 100% e-learning, hvor du tager kurset i dit eget tempo, når og hvor det passer dig.

Det er dig, der bestemmer!

Vi tilbyder kurser i:

Projektledelse med PRINCE2® og PRINCE2 Agile®

Vores kurser i PRINCE2®:

Agil projektledelse med PRINCE2 Agile®, SAFe®, Scrum eller Kanban

Vores kurser i agil projektledelse:

Forandringsledelse med Change Management

Vores kurser i forandringsledelse:

Agil ledelse

Uddannelse tilpasset jeres virkelighed

Til dig og dine kollegaer fra samme virksomhed, som gerne vil have skræddersyede kurser og uddannelsesforløb i projekt- og forandringsledelse. Vi sikrer, at du og dine medarbejdere modtager relevant træning på det rette niveau – fra projektdeltager til styregruppemedlem, og at din projektorganisation får et fælles projektsprog og en ensartet projektmetode at arbejde efter.

Vi giver dig:

Tilpassede kurser i best practice-metoder for hele organisationen

Skræddersyet til din organisation

Metier har i mange år udviklet og afholdt skræddersyede kurser for en lang række danske, svenske og finske virksomheder, herunder TDC, ISS, Vejdirektoratet, PostNord, Strålfors og CBS.

Når vi tilpasser et kursus til en specifik organisation, tager vi altid udgangspunkt i:

 • Jeres konkrete situation og behov, herunder organisationens opbygning og kultur og jeres medarbejders roller og erfaring med projektledelse
 • Jeres egne udfordringer og cases
 • Vores erfaring med best practice-metoder og fra andre virksomhedstilpassede kurser i forskellige brancher

Projektledelse som karrierevej for dine medarbejdere

Giv dine medarbejdere en reel karrierevej

Med projektkompetencer i høj kurs er det op til virksomhederne at skabe et attraktivt miljø, der kan tiltrække og fastholde de bedste ressourcer. Derfor tilbyder vi i Metier en reel karrierevej for dine projektledere. Sammen med jer afdækker vi:

 • Hvor mange organisatoriske niveauer I ønsker for jeres projektleder, fx fra projektkoordinator over projektleder til projektchef eller projektdirektør?
 • Hvilke kompetencer er afgørende for at være på et givent niveau og rykke op til næste niveau?
 • Kompetencerne hos jeres nuværende projektleder, som danner grundlag individuel karriereplanlægning og behov for kompetenceudvikling

Når vi har dannet os dette overblik, begynder vi at udvikle konkrete uddannelsesforløb til de identificerede funktioner og niveauer i tæt samarbejde med jer.

Et skræddersyet projektakademi for din organisation

Kompetenceudvikling til hele din projektorganisation

I Metier er vi specialister i at designe, udvikle og drive virksomhedstilpassede projektakademier, der sikrer at udviklingen af kompetencer er direkte linket til virksomheden strategiske mål. Gennem årene har vi drevet over 50 virksomhedsakademier. Fordelen er, at kompetenceudviklingen er direkte anvendelig og derfor kan omsættes til ny praksis umiddelbart efter læring.

I Danmark har Metier udviklet og gennemført projektakademier for bl.a. TDC, ISS, PostNord, Gambro, SEAS-NVE og Dong.

Skal vi hjælpe jeres projektorganisation i gang?

Executive MBA in Project Management

Til dig, der leder eller gerne vil være leder af en projektorganisation.

Metiers Executive MBA in Project Management kombinerer projekt- og programledelse og ledelse af projektorienterede virksomheder med traditionelle MBA-fag. EMBA’en giver dig unikke karrieremuligheder og et solidt helhedsperspektiv på projektledelse, porteføljeledelse, virksomhedsledelse og strategisk arbejde.

Executive MBA in Project Management (EMBA) er udviklet i et unikt samarbejde mellem Metier, SKEMA Business School og University of Texas, Dallas.

Så hvorfor overveje Executive MBA in Project Management?

Akkrediteret på højeste internationalt niveau (Triple Crown)

EMBA og SKEMA Business School er Triple Crown-akkrediteret

Med AMBA-akkrediteringen har Metiers samarbejdspartner, SKEMA Business School, opnået titlen «Triple Crown» (akkrediteret inden for EQUIS, AACSB, AMBA). Det gør, at SKEMA er blevet en del af en meget eksklusiv gruppe. Mindre end 1% af verdens handelshøjskoler har denne tredobbelte akkreditering. Det viser, hvilken faglige tyngde og kvalitet SKEMA står for.

For Metier er dette nok en bekræftelse på, at vi har valgt den helt rigtige samarbejdspartner. Det er nemlig SKEMA Business School, der har godkendt vores kurser og uddannelser, så vi kan tilbyde vores deltagere ECTS-point fra SKEMA.

Læs mere om SKEMAs internationale anerkendelser og akkrediteringer

Eneste MBA i verden med fokus på projektledelse

Eneste MBA i verden med fokus på projektledelse i kombination med generel virksomhedsledelse

Denne specialiserede MBA, som foregår på engelsk, fokuserer på ledelse i projektorganisationer og deltagernes evne til at skabe et miljø, der understøtter ledelsen af succesfulde projekter og resultatbaseret performance. Det kræver eksemplarisk styring af omkostninger, effektiv governance omkring projekter og risikostyring ift. nye potentielt profitable muligheder.

Få et overblik over vores Executive MBA her

90 ECTS-point og størst mulig fleksibilitet

En god kombination af læringsmetoder og 90 ECTS-point

EMBA’en afholdes som en “blended  brick and click”-approach, som kombinerer avancerede e-læringskurser med udfordrende interaktive workshops. EMBA’en består af 6 undervisningssessioner med fysisk tilstedeværelse, 6 webinarer og 6 e-læringskurser og giver 90 ECTS-point. Hvis du allerede har gennemført Metiers Project Academy, kan du få merit for 30 ECTS-point.

Læs mere om EMBA’ens tilgang til læring

Internationalt førende undervisere

Internationalt førende professorer som undervisere

Som deltager på EMBA’en møder du nogle af de bedste internationale undervisere i felter som erhvervsøkonomi, corporate finance, marketing, cultural leadership, supply chain og corporate & project governance.

De fleste undervisere på EMBA’en har en ph.d.-grad, og alle er udvalgt på grund af deres høje akademiske niveau og operationel virksomhedserfaring.

Læs mere om fordele ved EMBA’en

4 kontinenter og deltagere fra hele verden

Mød deltagere fra hele verden på 4 kontinenter

Markeder i dag er globale, og kommende ledere skal vide, hvordan man driver forretninger i alle dele af verden, og hvordan man begår sig i forskellige kulturer. Derfor er EMBA’en et af de få programmer, der tager dig med til sessioner i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.

Ansigt-til-ansigt-modulerne foregår i Lille (Frankrig), Oslo (Norge), Dallas (USA), Shanghai (Kina) og Belo Horizonte (Brasilen). Du får mulighed for at møde studerende fra EMBA-programmer fra nogle af SKEMAs partneruniversiteter, besøge lokale og internationale virksomheder og udveksle erfaringer med CEO’s, ledere og ekserter.

Læs mere om fordele ved EMBA’en

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.