Metier is now official ServiceNow Partner for IT Business Management

Metier er nu officiel ServiceNow-partner for IT Business Management

Vi er glade for at kunne annoncere, at Metier Scandinavia A/S nu er official ServiceNow-partner inden for IT Business Management-suiten.

Det betyder, at vi endnu engang kan bringe vores store erfaring og ekspertise inden for Project and Portfolio Management-løsninger i spil. Denne gang i samarbejde med ServiceNow – verdens førende udbyder af IT Service Management-løsninger.

Som partner inden for dette område hjælper vi med at implementere ServiceNow Project Portfolio Management i større virksomheder i ind- og udland.

Som officiel kick-off på vores samarbejde deltager vi på ServiceNows Release Event “The Future of Work Tour – What’s new and what’s next in the world of work”. Det foregår torsdag den 14. marts i København.

Har du lyst til at mødes os på vores stand, så tilmeld dig her.

Hvad bidrager Metier med i dette partnerskab?

Med vores velafprøvede Vision & Scope-koncept hjælper vi vores kunder med at løfte deres implementeringsprojekt fra et simpelt IT-projekt til et værdiskabende forretningsprojekt. Ud over selve planlægningen og implementeringen hjælper vi også med at forankre PPM-løsningen blandt organisationens medarbejdere.

 

 

Skrevet af Dörte Gagalon-Shaw

Dörte er ansvarlig for Kommunikation & Marketing og er leder for kursusafdelingen i Metier. For Dörte er gode relationer til kunder og partnere altafgørende for et troværdigt og langvarigt samarbejde.