Jobopslag-Senior-IT-projektleder-hos-Metier-Programs-and-Projects

Metier Programs & Projects søger Senior IT-projektleder til den finansielle sektor

Har du stor erfaring med agile metoder og større projekter i den finansielle sektor?

Så er du måske den nye projekt- eller programleder vi søger til Metier Programs & Projects?

Metier Gruppen er en veletableret og succesrig konsulentvirksomhed. Vi uddanner projektorganisationens medarbejdere i de mest anerkendte projektmetoder og -systemer. Vi rådgiver om effektive processer og metoder til projektstyring, og vi implementerer og supporterer de bedste værktøjer til projektstyring, som understøtter kundens processer mest hensigtsmæssigt.

Metier Programs & Projects er en ny enhed i Metier Gruppen. Vi har en ambitiøs målsætning om at blive et af Skandinaviens førende konsulenthuse inden for professionel rådgivning og deltagelse i gennemførelsen af effektive, forretningsdrevne og digitale transformations programmer/projekter, der fører vores kunder frem til hurtigere projektimplementeringer og skaber bedre resultater. Sammen med vores kunder igangsætter vi de rigtige projekter og vi gennemfører dem rigtigt.

Vi har netop ansat en ny direktør for den nye forretningsenhed med tung erfaring i agile og digitale transformationer og søger nu markedets bedste program- og projektledere, der vil med på rejsen, der skal gøre Metier Programs & Projects til en betydelig aktør på markedet for program- og projektledelses services.

Som forretningsorienteret projektleder bliver du medansvarlig for opbygning og udvikling af det nye forretningsområde med fokus på den finansielle sektor. Metier har rammerne til en unik forretningsmodel klar, og du skal med din erfaring og netværk bidrage til videreudviklingen.

Nøgleord i Metiers forretningsmodel er:

  • Markedets bedste og mest erfarne konsulenter – egne nøglekonsulenter og Associates
  • Best practices – Agile metoder som SAFe, Scrum etc. og MSP, PRINCE2 suppleret med egne metoder
  • Globalt førende værktøjer – Cloud-baserede, klargjorte med metodeunderstøttelse – ”ready to go”
  • Stærk international forankring med tætte bånd til bl.a. det norske Metier selskab

Du skal bidrage til at udvikle det danske marked blandt de største og førende virksomheder, især indenfor bank, forsikring og realkredit. Du bliver en del af kerne-teamet og bidrager herigennem også til de fælles succeser.

Din baggrund…

er en solid erfaring som projektleder af større komplekse forandringsprojekter primært i finanssektoren, hvor du har skabt stærke resultater. Du anser dig selv for at være blandt de dygtigste og er vant til ledelse af teams på tværs af geografi og kulturer.

Du har betydelig erfaring med at skabe og udvikle kunderelationer inden for projektområdet og brænder for at skabe værdi hos kunderne. Dit netværk er solidt blandt projektejere i virksomhederne samt blandt professionelle forretnings- og IT-konsulenter. Du har minimum en baggrund som seniorkonsulent og et godt kendskab til hele værdikæden i store forretnings/IT-projekter og har arbejdet indgående med agile metoder som SAFe, Scrum og Kanban. Du har et solidt kendskab til og interesse for bl.a. forandringsledelses- og transformationsprojekter samt generel interesse for forholdet mellem teknologi og mennesker.

Foruden en relevant akademisk uddannelse er stærk faglighed vigtigt, herunder erfaring med markedets forskellige projektledelsesmetoder og -uddannelser, eksempelvis MSP, PRINCE2, PRINCE2 Agile, PMI og IPMA.

Som person…

er du udadvendt, empatisk, tydelig og troværdig. Du er skarp, analytisk og reflekterende. Du skal være handlekraftig og eksekverende, får tingene gjort. Du er en selvstændig og ansvarlig person, der både kan tænke strategisk samt agere taktisk og operationelt. Du er ambitiøs, dynamisk og drives af egne og teamets resultater. Du er også en stærk kommunikator – såvel i tale som skriftligt – på dansk og engelsk.

Du tilbydes nye udfordringer,

så alle dine interesser og evner kommer i spil. Du kommer til at indgå i en særdeles spændende og veletableret konsulentvirksomhed, hvor både det nationale og internationale fundament er solidt og potentialet er stort. Grænserne for stillingen og mulighederne sætter du selv. Du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår, som er tæt forbundet til markedets muligheder, samt din egen indsats og performance.

For den rette kandidat vil der være mulighed for medejerskab.

Vil du være med til at sætte de nye/højere standarder for agile program- og projektimplementeringer?

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til denne stilling, er du velkommen til at kontakte Ole Stiig Petersen, Managing Partner i Lisberg Executive Search, 30927120.

Er du interesseret, kan du uploade din motiverede ansøgning og CV ved at klikke på knappen herunder.