Ny direktør i Metier

Ny direktør i Metier

Med årsskiftet overtager Maria Juel Kähler som administrerende direktør i Metier Scandinavia efter Allan K. Jørgensen, som har været i Metier de seneste 4 år. Maria Juel Kähler har siddet i bestyrelsen for Metier de seneste 10 år og har således et indgående kendskab til virksomheden. De seneste 4 år har Allan været drivende på en positiv udvikling i Metier. Bestyrelsen har udtrykt et ønske om markant vækst, hvilket Allan fuldt ud understøtter. Han har dog samtidig udtrykt ønske om at prøve kræfter med nye udfordringer uden for Metier og fratræder derfor sin stilling efter overdragelse i december.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke stor tak til Allan for indsatsen i de forgangne år og samtidig ønske Allan alt muligt held og lykke fremover.

Maria Juel Kähler kommer fra en stilling som direktør i Ingeniørforeningen, IDA. Hun har lang erfaring med forretningsudvikling og rådgivning omkring transformation, strategi og digitalisering og har tidligere været ansat i PA Consulting og GN Netcom. Maria er uddannet civ.ing fra DTU og har en MBA fra CBS.