• Metier Programs & Projects

  Metiers nystartede forretningsenhed – din alliance til succesfulde forandringer og gevinstrealisering

Metier Programs & Projects

Din alliance til succesfulde forandringer og gevinstrealisering

Metier Programs & Projects er jeres full service-provider af services inden for program- og projektledelse – lige fra strategisk rådgivning til assistance til implementering af strategier og tilhørende projekter/handlingsplaner. Vi understøtter jeres programmer og projekter gennem hele livscyklussen.

Bedre programmer og projekter fra A-Z

Metier sikrer bedre projekter  og forbedre vores kundernes evne til at realisere deres forretningsmål. Vores mission er bygget op om det, vi kalder KURS: Kurser og UddannelseRådgivning og Systemløsninger og Services.

Vi vil gerne være med til at sikre, at jeres forandringsinitiativer faktisk frembringer og forankrer de gevinster, I regner med at opnå. Det gør vi ved at udvælge de rette konsulenter, metoder og systemer til at løfte netop jeres transformationsproces, uanset om der er tale om et forretningsprojekt eller et IT-projekt.

Vi sætter holdet mellem din organisation, dit program eller projekt og vores konsulenter og hjælper jeres organisation igennem fra A til Z.

Det hjælper vi med

Services inden for program- og projektledelse

 • Business Cases

  Få hjælp til at beslutte, hvilken model du skal bruge, og hvordan du udarbejder konkrete business cases på jeres idéer. Få styr på omkostninger, gevinster og risici i jeres projekter, inden de startes op.

 • Agile transformationer / Agile project management

  Implementering og forankring af programmer/projekter med brug af agile metoder – f.eks. SAFe®, Scrum eller Kanban

 • Forandringsledelse

  Organisatorisk Change Management (OCM), programledelse, projektledelse, digital eller agil transformation – kært barn har mange navne. Ens for alle disciplinerne er, at det kræver væsentlig evne til at forankre forandringerne på tværs af de respektive funktioner og enheder. Vi kan både rådgive dig om transformationsprogrammer/ projekter og understøtte dig i implementeringen af disse.

 • Gevinstrealisering

  Få hjælp til implementering af en metode for gevinstopfølgning, og få skabt overblik over de forventede forretningsmæssige gevinster (også de ikke finansielle) i jeres projekter, så der skabes reel værdi for virksomheden hvér gang.

Services som støttefunktion

 • Reviews

  Få professionelle kræfter til at 1) analysere jeres programmer og projekter, 2) få valgt den/de rette projektmetoder (f.eks. PRINCE2 Agile®, PRINCE2®, PMI®) og 3) få valgt den rette organisering/governance setup, så jeres virksomhed løfter evnen til at drive succesfulde projekter.

 • Projekt- og porteføljestyring & PMO

  Få rådgivning til at få lagt projektstrategien og sikre opbygning af et effektivt projektkontor samt tilhørende processer for drift samt hjælp til den praktiske implementering.

 • PMO services: ”PMO in a box”

  Lej ”Metiers projektkontor” bestående af kompetencer, metoder, processer, rapportering og projektværktøj tilpasset netop jeres branche, så I kan fokusere på jeres kerneforretning. Alternativt kan I også få assistance i en interim-periode, indtil I er klar til at løfte opgaven selv.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.